Regulament Black Friday 2017 – Power Cube

 

Ştim că nu îți place să plăteşti livrarea. Aşa că ai livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii. Află mai multe

Salut! Ne bucurăm să participăm pentru prima dată la nebunia Black Friday din România. Iată detaliile campaniei:

  1. Promoția de Black Friday este valabilă între 17 noiembrie 2017 ora 00:00 și 19 noiembrie 2017 ora 23:59.
  2. Mecanism – În cadrul promoției, cumpărătorii beneficiază de o reducere de 25% la majoritatea produselor de pe site.
  1. Reducerea se aplică indiferent dacă produsele comandate sunt din același model sau din modele diferite.
  2. Reducerea nu se aplică taxei de transport.
  3. Comanda minimă pentru transport gratuit este de 300RON.
  4. Produsele disponibile în cadrul promoției se află pe stoc în cantități suficiente, fie în depozitul nostru din București (str. Popa Nan, nr.13), fie în depozitul producătorului, Allocacoc BV, în Olanda. În cazul epuizării stocului pentru unul sau mai multe produse, cumpărătorii vor avea posibilitatea de a renunța la comandă sau de a cumpăra doar produsele aflate pe stoc, beneficiind de întreaga reducere pentru numărul de produse din comanda inițială.
  5. Modalități de plată: Modalitățile de plată sunt transfer bancar, ramburs sau plata numerar la sediu. Plata în numerar la sediu este disponibilă doar pentru clienții persoane juridice, legislația în vigoare nepermițând eliberarea de chitanțe către persoane fizice. Clienții persoane fizice care doresc ridicarea produselor de la sediu pot efectua plata prin transfer bancar.
  6. Termenul de onorare a comenzilor: Comenzile vor fi procesate în ordinea plasării lor și vor fi onorate începând de luni, 20 noiembrie. Toate comenzile vor fi procesate si expediate până cel tarziu miercuri, 22 noiembrie 2017, termenul efectiv de livrare depinzând de gradul încărcare al curierului (Cargus, DPD sau Poșta Română pentru localitățile aflate în afara ariei primilor doi curieri).