Ştim că nu îți place să plăteşti livrarea. Aşa că ai livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii. Află mai multe

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Introducere

Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);

Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. utilizator al Platformei www.power-cube.ro (disponibila la adresa www.power-cube.ro) si are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Durdom SRL.

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:

2. Identitatea si datele de contact ale Operatorului

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: Durdom SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Invoirii nr. 12, Sector 5, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/939/2013, Cod fiscal: RO31146465, reprezentant legal Constantin Marza.

Conform Termenilor si Conditiilor, Durdom SRL opereaza website-ul www.power-cube.ro si furnizeaza serviciile acestei platforme catre utilizatori (adica si catre dvs.) Pe cale de consecinta, Durdom SRL prelucreaza o serie de date cu caracter personal care va apartin.

Conform Regulamentului, DURDOM SRL detine calitatea de Operator, respectiv persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.

3. Datele cu caracter personal pe care le prelucram

Putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal, in ceea ce va priveste: nume si prenume, email, telefon, CNP, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa IP.

4. Scopurile in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal

Prelucram datele dvs. in urmatoarele scopuri:

  1. Prelucram urmatoarele date: nume utilizator, email, parola in scopul crearii contului de utilizator in cadrul Platformei www.power-cube.ro;
  2. Prelucram urmatoarele date: nume si prenume, email, telefon, CNP, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa IP in scopul prestarii unui serviciu, respectiv pentru a putea onora comanda dvs. efectuata in cadrul Platformei (vanzarea si livrarea produselor comandate) precum si dupa caz pentru prestarea serviciilor in legatura cu garantia comerciala a produselor si/sau a oricaror altor servicii accesorii pe care ne-am asumat sa le prestam fata de dvs.;
  3. Prelucram urmatoarele date: nume si prenume, email, telefon, CNP, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa IP in scopul indeplinirii obligatiilor legale pe care le avem cu privire la dreptul de retur si garantia produselor;
  4. Prelucram urmatoarele date: nume, prenume, CNP, email, telefon, adresa de facturare in scopul indeplinirii obligatiilor pe care le avem in materie de facturare si contabilitate;
  5. Prelucram urmatoarele date: nume, prenume, email, telefon in scop de marketing, respectiv pentru a va putea transmite comunicari comerciale despre produsele si serviciile noastre.

Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.

5. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 4 lit. a si b in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in temeiul executarii unui contract, adica pentru a va crea contul de utilizator si/sau pentru a putea onora comanda dvs. (vanzarea si livrarea produselor comandate, prestarea eventualelor servicii in legatura cu garantia comerciala si/sau alte servicii accesorii pe care ne-am asumat ca vi le vom presta).

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 4 lit. c in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. c din Regulament, in temeiul unor obligatii legale pe care le avem cu privire la returul si garantia produselor.
Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 4 lit. d in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. c din Regulament, in temeiul unor obligatii legale pe care le avem in materie de facturare si contabilitate.

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 4 lit. e in scop de marketing, in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. a din Regulament, respectiv in baza consimtamantului dvs., daca ni l-ati acordat.

Puteti oricand sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing, caz in care vom inceta sa prelucram datele dvs. in acest scop. Nu veti putea insa sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. in temeiul executarii unui contract decat cu consecinta de a nu putea achizitiona produsele pe care le-ati comandat. De asemenea nu va puteti opune prelucrarii datelor dvs. in temeiul unor obligatii legale.

6. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal, dupa caz:

  • Daca aveti un cont de utilizator in cadrul Platformei vom stoca datele dvs., astfel cum sunt mentionate la art. 4 lit. a si b pana la momentul la care contul dvs. de utilizator este sters (din initiativa dvs. sau a noastra, dupa caz). Puteti sterge datele privind comenzile dvs. dupa expirarea perioadei de garantie. Nu puteti sterge datele necesare pentru crearea contului de utilizator decat daca stergeti contul de utilizator in intregime;
  • Daca nu aveti un cont de utilizator in cadrul Platformei vom stoca datele dvs., astfel cum sunt mentionate la art. 4 lit. b pana la onorarea comenzii, precum si pe toata perioada de garantie a produselor achizitionate.
  • Cu titlu de exceptie, vom stoca datele dvs. prelucrate in temeiul unei obligatii legale (datele mentionate la art. 4 lit. c si d) pe toata perioada in care conform prevederilor legale avem obligatia stocarii acestora.
  • Vom stoca datele dvs.: nume, prenume, email, telefon pe atunci cand le prelucram in scop de marketing, pana la momentul la care va retrageti consimtamantul, dar nu mai mult de 5 ani.

La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.

7. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.

Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii: vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs. in temeiul unei prevederi legale; vom putea transmite datele dvs. catre colaboratorii nostri (cu care avem incheiate contracte pentru prestarea unor servicii precum: curierat, facturare, contabilitate, marketing, deparare a produselor etc.) precum si catre producatorul sau distribuitorul produselor, daca este necesar pentru garantia produselor; vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care incalcati obligatiile asumate fata de www.power-cube.ro conform termenilor si conditiilor site-ului si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, alte situatii prevazute de lege.

Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.

8. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

9. Masuri de securitate

Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs.

In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarzieri despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative.

10. Procese decizionale automate

Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

11. Drepturile dvs.

a) Dreptul de acces
Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.

b) Dreptul de rectificare si stergere
Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.

c) Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictionarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

d) Dreptul la opozitie
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.

e) Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.

f) Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing
In masura in care ati fost de acord sa va prelucram datele in scop de marketing, puteti oricand sa va retrageti consimtamantul acordat in acest scop.

12. Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: contact@durdom.ro.

Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.

Totodata precizam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea (de exemplu, sa faceti clic pe un link de verificare, sa introduceti un nume de utilizator sau o parola) pentru a va exercita drepturile.

13. Cookie-uri

Platforma www.power-cube.ro.ro foloseste cookie-uri, astfel cum acestea sunt detaliate in Politica de Cookies.
Solicitarea de cookie-urile ne permite sa va oferim o experienta mai buna in cadrul Aplicatiei. Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea Platforma www.power-cube.ro.ro sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.

14. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere

In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.

15. Date de contact

Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email: contact@durdom.ro.

Prezentul document a fost creat si se afla in vigoare incepand cu data de: 25 mai 2018.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea pe site admiteti faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.

Privacy Settings

Când vizitați un site Web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services