Metode de plată – Power Cube

 

Ştim că nu îți place să plăteşti livrarea. Aşa că ai livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii. Află mai multe
În perioada 20 aprilie - 17 mai, vom procesa comenzile doar în zilele de miercuri. Pentru urgențe, ne puteți scrie la comenzi@durdom.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

În funcție de valoarea comenzii, metoda de livrare aleasă și preferințele proprii, puteți alege una dintre următoarele două metode de plată:

  • Transfer bancar – plata trebuie făcută la numărul de cont bancar dat în e-mailul pe care îl veți primi de la noi cu confirmarea acceptării comenzii. Puteți efectua transferul online sau la un oficiu poștal sau o bancă. După ce plata este creditată în contul nostru, vom începe procesarea comenzii.
  • Plata la livrare (ramburs) – plătiți în numerar atunci când produsele ajung în posesia dumneavoastră. Această medtodă de plată presupune un cost suplimentar de 5RON pentr comenzile sub 300RON.
  • Plata la ridicare – această opțiune este disponibilă pentru comenzile cu ridicare de la sediu facturate către o persoană juridică. Legislația în vigoare nu permite emiterea de chitanțe către persoane fizice. Persoanele fizice care doresc să ridice comanda de la sediu sunt rugate să efectueze plata prin transfer bancar sau on-line.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – fără comision
    Dacă ați ales metoda de plată “Card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastra în pagina securizată a procesatorului de plăți.
    • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
    • “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.